22 C
Blanes

20 anys de Club Rotary a Lloret

El Club Rotary celebra els seus 20 anys d'existència a Lloret amb un sopar aquest dissabte. Hi assistirà un centenar de persones, entre socis i convidats, entre els que hi ha la presidenta d'honor del Rotary, Marta Ferrussola, el membre d'honor Àngel Martínez, el mossèn de Lloret, Narcís Ponsatí, a qui se li entregarà un […]

Darreres Notícies

El Club Rotary celebra els seus 20 anys d'existència a Lloret amb un sopar aquest dissabte. Hi assistirà un centenar de persones, entre socis i convidats, entre els que hi ha la presidenta d'honor del Rotary, Marta Ferrussola, el membre d'honor Àngel Martínez, el mossèn de Lloret, Narcís Ponsatí, a qui se li entregarà un xec per a les obres de la parròquia, i representants d'entitats com el Casal de l'Obrera o el Club Nàutic.

 

circo de las estrellas

El president del Club, Narcís Riera, fa un balanç positiu d'aquests 20 anys a Lloret, que considera que “han passat molt ràpid”. El Rotary és una associació que està estesa arreu del món. Els seus socis es dediquen a dur a terme iniciatives benèfiques, com l'haver eradicat una malaltia com la pòlio.

 

A nivell local, els membres del Club centren els seus esforços en accions puntuals, a favor d’entitats com Càritas o la Fundació Sant Romà. Cada any, el Club, que compta amb 33 socis a Lloret, celebra un sopar anual. És aquest dissabte i es duu a terme a la seu del club, l'Hotel Santa Marta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist