22 C
Blanes

25.000 persones avalen l’èxit de la fira medieval

La fira medieval ha estat, un any més, un èxit. Es calcula que unes 25.000 persones han visitat el certamen, que ha ocupat, durant el cap de setmana, el centre de Lloret. Més activitats, més oferta, més carrers plens.   Tot plegat serveix per consolidar la iniciativa, que ha acomplert ja les sis edicions, i […]

Darreres Notícies

La fira medieval ha estat, un any més, un èxit. Es calcula que unes 25.000 persones han visitat el certamen, que ha ocupat, durant el cap de setmana, el centre de Lloret. Més activitats, més oferta, més carrers plens.

 

circo de las estrellas

Tot plegat serveix per consolidar la iniciativa, que ha acomplert ja les sis edicions, i que cada cop atrau més persones i adquireix més renom. El regidor de comerç de l'ajuntament, Víctor Llasera, assenyala que la finalitat de la fira no és altra que potenciar l'economia local i allargar la temporada turística.

 

Després d'aquest esdeveniment, que ha servit per posar el punt i final a les festes de Sant Romà, Lloret se centra ara en una altra cita comercial. Estem parlant de les festes de Nadal, on les vendes són molt i molt elevades. Un element imprescindible són els llums que il·luminen carrers, places i espais públics.

 

Si l'any passat, es va renovar la il·luminació del centre, aquesta vegada s'ha renovat la dels barris. Dilluns que ve, dia 4, s'encenen tots els llums de forma oficial. Segons Víctor Llasera, l’acte serà tota una festa, hi haurà dos actors de la sèrie de TV3 ‘El Cor de la Ciutat’, una xocolatada popular i un concert de jazz. Tothom és convidat a la cita de dilluns vinent. A partir de les 8 del vespre, a la plaça de la vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist