14.3 C
Blanes
El circuit del 'Mou-te bé' (RACC)

270 alumnes participaran al ‘Mou-te bé!’, aquest divendres, Dia Mundial Sense Cotxes

Es farà al passeig marítim, que estarà tallat per la prova pilot dins del projecte Lloret Batega.

El circuit del 'Mou-te bé' (RACC)

Darreres Notícies

Més de 270 alumnes de tercer i quart de Primària de totes les escoles de Lloret participen aquest divendres a l’activitat Mou-te bé!, que organitza el RACC, amb motiu del Dia Mundial sense Cotxes, dins de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

D’un quart de deu del matí fins a dos quarts de cinc de la tarda, els infants hauran de circular per un circuit que s’haurà muntat especialment per a l’ocasió. El director de l’àrea de Mobilitat del RACC, Cristian Bardají, explica que l’objectiu és que facin un tastet del que es trobaran al carrer, ara que molts comencen a anar sols, i adquireixin nocions sobre com ha de ser una circulació responsable, conscient i sostenible, sabent que no estem sols al món.

“Volem fomentar, de ben petits, els valors de civisme, convivència i respecte entre vianants, ciclistes i la resta de modes de transport”

Cristian Bardají

El circuit, que es fa en bicicleta o patinet, comença després d’una breu introducció teòrica i, en acabat, es fa una valoració amb els monitors per prendre consciència dels detalls.

“És una activitat assistida amb monitors, amb qui comenten què ha passat, què s’han trobat, què han fet i què no havien d’haver fet… i se’n van amb una mica de reflexió per la resta del dia i de la vida”

Cristian Bardají

El circuit es muntarà al passeig marítim, que recordem que estarà tallat al trànsit des de primera hora del matí, ja que serà el segon cap de setmana de la prova pilot que impulsa l’Ajuntament dins del projecte Lloret Batega. Fins dilluns a primera hora del matí no es podrà circular per aquesta via i s’organitzaran diferents activitats per a la ciutadania.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist