18 C
Blanes

35 famílies sense recursos aconsegueixen un pis de lloguer baix a Lloret

35 famílies de Lloret han aconseguit un pis de lloguer baix a través d'un conveni que l'Ajuntament té amb la Fundació SER.GI. La xifra s'ha assolit al llarg de dos anys i des del consistori se'n fa una valoració “positiva”.   El servei permet trobar vivendes buides, adequar-les si cal perquè siguin habitables, i oferir-les […]

Darreres Notícies

35 famílies de Lloret han aconseguit un pis de lloguer baix a través d'un conveni que l'Ajuntament té amb la Fundació SER.GI. La xifra s'ha assolit al llarg de dos anys i des del consistori se'n fa una valoració “positiva”.

 

circo de las estrellas

El servei permet trobar vivendes buides, adequar-les si cal perquè siguin habitables, i oferir-les a persones sense recursos que necessiten un habitatge a preu reduït. La Fundació és la que s'encarrega de cobrar el lloguer i fer un seguiment de cada cas, per tal de garantir els drets de la propietat.

 

El regidor de Benestar i Família, Romà Codina, explica que, en un principi, el servei generava “certa desconfiança”, però que ara les coses han canviat. Davant l'èxit assolit, el consistori ha renovat el conveni amb la Fundació per dos anys més.

 

El que volen destacar des de la regidoria és que el servei permet buscar pisos que estan buits, que es fa un seguiment de cada cas en particular i que la mediació entre propietaris i llogaters és contínua. Per això, Romà Codina anima els propietaris perquè participin en el programa i s'adrecin a l'ajuntament o a la Fundació SER.GI.

 

L'objectiu de tot plegat és poder oferir pisos a preus assequibles per a persones que ho necessiten. L'ajuntament espera que, d'aquí a 2 anys, el nombre de vivendes ofertes sigui d'un centenar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist