21.8 C
Blanes

49,38 per cent de participació a les 20H de la tarda de la Jornada Electoral

Els col·legis electorals han obert les portes, a les 9 de matí, de forma puntual. Estan situats a 4 indrets cèntrics de Lloret: a les escoles Esteve Carles, Pere Torrent, Pompeu Fabra i al casal del jubilat, que, com a seu provisional, es troba situat al costat de correus. Estaran oberts, de forma ininterrompuda, fins […]

Darreres Notícies

Els col·legis electorals han obert les portes, a les 9 de matí, de forma puntual. Estan situats a 4 indrets cèntrics de Lloret: a les escoles Esteve Carles, Pere Torrent, Pompeu Fabra i al casal del jubilat, que, com a seu provisional, es troba situat al costat de correus. Estaran oberts, de forma ininterrompuda, fins a les 8 del vespre. Per tant, tenen tot el dia per anar-hi a votar. Per exercir el seu dret a vot, han de personar-se al col·legi que els pertoca, i en una de les 27 taules electorals que hi ha repartides avui per la vila. I s'hi han d'identificar amb un document d'identitat, que pot ser el DNI, el passaport o el carnet de conduir. 

Parlem del cens electoral, de les persones que poden votar avui a Lloret. Són 18.164, que tenen dret a vot. La majoria tenen nacionalitat espanyola i una minoria són immigrants que provenen de la Unió Europea i que han demanat, de forma expressa, la seva voluntat d'emetre el vot avui. A banda d'aquesta xifra, hi ha 232 lloretencs que viuen a l'estranger, és a dir, fora de l'estat espanyol. 

circo de las estrellas

Ara que ens trobem als inicis de la jornada electoral, és important recordar que el més important de tot és que els ciutadans de Lloret vagin a votar per tal d'escollir els seus representants municipals, els que governaran l'ajuntament durant els pròxims 4 anys.  

Si l'acció, podríem dir, es troba avui en els col·legis electorals de Lloret, totes les dades, de participació, així com els resultats i les possibles incidències que es poden produir en la jornada d'avui, se centralitzen en un punt únic, la sala de plens de l'ajuntament. Allà hi ha muntat un ampli dispositiu informàtic que es visualitza a través d'una pantalla de grans dimensions on aniran apareixen les xifres i els números que vagi donant de si la jornada electoral de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist