23.6 C
Blanes

60 participants en la jornada de debat sobre turisme sostenible

Una seixantena de persones, vinculades a entitats, gremis o empreses de Lloret, o bé a títol individual, participaran demà en la jornada internacional sobre turisme i sostenibilitat que se celebra al municipi. Es demana als assistents que facin propostes per tal de convertir la riquesa paisatgística de Lloret en una oferta turística pròpia i diferenciada. […]

Darreres Notícies

Una seixantena de persones, vinculades a entitats, gremis o empreses de Lloret, o bé a títol individual, participaran demà en la jornada internacional sobre turisme i sostenibilitat que se celebra al municipi. Es demana als assistents que facin propostes per tal de convertir la riquesa paisatgística de Lloret en una oferta turística pròpia i diferenciada.

 

circo de las estrellas

Avui, a la ràdio, hem parlat amb un dels participants. És un empresari de la vila, Narcís Martí, que té una escola de caiac, i que defensa el mar i la costa com a atractiu de cara als visitants. A més d'apostar per fer un canvi de mentalitat, l'empresari assegura que la bellesa natural de Lloret és el que atrau realment els turistes i que això s'ha de tenir compte alhora de dissenyar estratègies de promoció.

 

Un exemple que dóna Narcís Martí és que els veïns tenen un nom per a totes les roques, cales i racons del municipi. Proposa crear un mapa del litoral amb totes aquestes denominacions per tal d'ensenyar-lo als visitants.

 

La jornada de demà divendres porta per nom Lloret Natura i es desenvoluparà a l'Hotel Santa Marta. Els interessats en ser-hi, que participaran en taules rodones i en debats, s'han d'adreçar a l'Oficina Municipal d'Informació Ciutadana, situada als baixos de l'ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist