14.1 C
Lloret de Mar
Els Jardins de Santa Clotilde (Cristina Martínez)

60 visites als elements del MOLL en l’inici de la campanya de turisme comarcal

L'indret més visitat de Lloret de Mar són els Jardins de Santa Clotilde, amb 44 visites.

Els Jardins de Santa Clotilde (Cristina Martínez)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Els equipaments culturals de Lloret van rebre la setmana passada 60 visites de turistes de la comarca de La Selva, a través de la campanya “Selvatans, ganes de canviar de vistes?”. Recordem que la iniciativa vol potenciar l’oferta local ara que ja es permet desplaçar-se per tota la comarca.

L’element del Museu Obert de Lloret més visitat va ser els Jardins de Santa Clotilde, amb 44 visites. A molta distància, hi ha el Museu del Mar, amb 9 visites, seguit pel Castell de Sant Joan, amb 4, i Can Saragossa i el Turó Rodó, amb 2 cadascun.

Aquí tenim dos exemples, d’aquestes visites, reflectides a les xarxes socials:

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, valora les xifres de manera positiva, tot i que explica que el nombre de visites a la destinació és encara més gran, perquè hi ha persones que es van desplaçar a Lloret però no van passar pels elements del MOLL i, per tant, no estan registrades.

“El missatge ha arribat i molts selvatans, a l’hora de triar la seva escapada del cap de setmana, es decanten per Lloret”

Elizabeth Keegan

Els turistes que han passat per Lloret aquests dies són visitants amb residència a altres poblacions de La Selva com Blanes, Tossa de Mar, Santa Coloma de Farners, Arbúcies o Sils, entre altres procedències. Des de Lloret Turisme es mostren satisfets perquè han pogut comprovar que el missatge de la campanya “ha arribat a altres municipis”.  

Cartell de la campanya de turisme comarcal.

Recordem que, amb la campanya, tots els visitants que facin una consumició a qualsevol dels restaurants, bars i cafeteries de la vila, poden entrar de manera gratuïta als equipaments culturals del MOLL. A més, també s’ha activat un concurs fotogràfic a Instagram amb l’etiqueta #SelvatansALloret. La millor imatge guanyarà una estada a la vila.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.