29.6 C
Lloret de Mar
Edifici de Can Saragossa

El Museu Obert de Lloret bat rècord de visites en un mes d’abril

El del 2014, ha estat el mes d’abril que més visitants ha rebut el Museu Obert de Lloret, el MOLL. En valors absoluts, més de 16.000 persones han passat per algun dels equipaments que l’integren. El regidor de Cultura, Arseni Frigola, està content perquè l’increment s’ha notat a tots els equipaments. Frigola ho atribueix a […]

Edifici de Can Saragossa

Darreres Notícies

El del 2014, ha estat el mes d’abril que més visitants ha rebut el Museu Obert de Lloret, el MOLL. En valors absoluts, més de 16.000 persones han passat per algun dels equipaments que l’integren.

El regidor de Cultura, Arseni Frigola, està content perquè l’increment s’ha notat a tots els equipaments. Frigola ho atribueix a la bona feina que ha fet l’Ajuntament per promocionar el MOLL.

L’augment respecte l’any passat, és del 13%. Malgrat i que totes les peces del MOLL han rebut més visites, l’increment més gran s’ha registrat al museu de Can Saragossa, amb un 150% més de públic. El regidor n’està molt satisfet, perquè fins ara era una espai poc transitat.

També han tingut més visitants el Museu del Mar, el Castell de Sant Joan i, l’equipament estrella, els Jardins de Santa Clotilde.

El principal públic del MOLL és de proximitat, tant català i espanyol, com francès. Part de l’increment ve donat per la promoció de les entrades 2×1 i per les visites teatralitzades que es van fent al llarg de l’any. A més, Arseni Frigola ha avançat que els mesos de juny i juliol hi haurà dos concerts de jazz i swing a Santa Clotilde.

spot_img

El + Vist