13.9 C
Lloret de Mar
Camí de ronda de Lloret de Mar (Xavier Febrés), una de les activitats amb més demanda.

Lloret reactiva la campanya per captar visitants de la comarca

La novetat d'aquesta edició és que la iniciativa incorpora la despesa en botigues, a més de bars i restaurants.

Camí de ronda de Lloret de Mar (Xavier Febrés), una de les activitats amb més demanda.

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Lloret de Mar reactiva la campanya “Selvatans, ganes de canviar de vistes?”, per atraure visitants d’arreu de la comarca de La Selva, ara que s’ha tornat a restringir la mobilitat en l’àmbit comarcal.

De nou, els visitants que facin una consumició als restaurants, bars i cafeteries de la vila, o adquireixin productes en establiments comercials no essencials del municipi -aquesta és la novetat- podran entrar de manera gratuïta als equipaments culturals del Museu Obert de Lloret (MOLL).

“Pretenem que els veïns de l’interior ens vinguin veure, visitin el patrimoni i facin despesa”

Jaume Dulsat

Lara Torres, regidora de Bars i Restaurants i Comerç, assenyala que la novetat “en aquesta campanya és que incorporem el comerç no essencial, obert el cap de setmana, i així donem a conèixer tota l’oferta de Lloret”.

Cartell de la campanya

La campanya “Selvatans, ganes de canviar de vistes?” es va posar en marxa el passat mes de febrer, amb l’anterior confinament comarcal. Les valoracions van ser molt positives i, al llarg de tres setmanes, uns 200 veïns i veïnes de La Selva van gaudir d’aquesta promoció.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, subratlla que “Lloret acostuma a ser una gran desconeguda a la comarca, i aprofitem per fer marca i descobrir un patrimoni espectacular”.

Platja de Santa Cristina (LLoret Turisme)

A banda de la campanya, Lloret de Mar també amplia les seves propostes a l’aire lliure. Tots els dissabtes al matí, es pot gaudir d’activitats de marxa nòrdica, de la visita guiada Ruta Indiana, i de les gimcanes familiars “L’enigma dels Jardins” i “Enigma del bosc”. L’oferta disponible es pot consultar al web www.lloretdemar.org, que inclou propostes d’allotjament, de restauració, comercials i d’activitats de lleure.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.