18 C
Blanes

7 mil 665 euros en la postulació de l’Associació Local Catalunya contra el Càncer

Aquesta és la quantitat de diners que es van recollir el passat diumenge dia 1 de juliol a Lloret de Mar amb la postulació del càncer. Una xifra que representa el 20% més que l’any passat.  Evidentment, satisfacció per aquests resultats entre l’associació Catalunya contra el Càncer de Lloret de Mar. Ho ha manifestat Cristina […]

Darreres Notícies

Aquesta és la quantitat de diners que es van recollir el passat diumenge dia 1 de juliol a Lloret de Mar amb la postulació del càncer. Una xifra que representa el 20% més que l’any passat. 

Evidentment, satisfacció per aquests resultats entre l’associació Catalunya contra el Càncer de Lloret de Mar. Ho ha manifestat Cristina Paner, la seva presidenta, que ha dit que és un èxit de tota la gent de Lloret.

circo de las estrellas

L’associació opina que un dels motius d’aquests bons resultats està en la conscienciació social d’aquesta malaltia i els avanços mèdics que hi hagut en els darrers anys.

Els diners recaptats s’uneixen als recollits en d’altres poblacions i serveixen per finançar les activitats que es fan a Lloret, els cursos per deixar de fumar o a les escoles, per finançar la psicòloga que atén a malalts i familiars de càncer o la massatgista. Una part també es destina a investigació.

És per aquest motiu que Paner insisteix a dir que qualsevol ajuda és bona, ara, l’agrupació local Catalunya Contra el Càncer, ja està preparant el sopar anual que enguany faran el dia 4 d’octubre al Santa Marta.

D’aquí a 15 dies ja veurem doncs circular butlletes per la rifa d’aquest sopar. Una manera més de recaptar fons per aquesta causa.    

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist