18 C
Blanes

75 Lloretencs es repartiran les 25 meses electorals pel referèndum del 18 de juny.

L'Ajuntament de Lloret està duent a terme els tràmits per a fer possible la votació i que han començat per la tria de les persones que formaran les meses electorals.   Són 75 les persones escollides, entre presidents i vocals, que ocuparan el seu lloc en les 25 meses que es repartiran per tot Lloret però, […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament de Lloret està duent a terme els tràmits per a fer possible la votació i que han començat per la tria de les persones que formaran les meses electorals.

 

circo de las estrellas

Són 75 les persones escollides, entre presidents i vocals, que ocuparan el seu lloc en les 25 meses que es repartiran per tot Lloret però, de fet, amb els suplents, s’ha triat en total 225 persones.

Un programa informàtic selecciona, de manera aleatòria, les persones que faran de president o de vocal a les meses del 18 de juny, tria que es va dur a terme dijous passat, en un ple extraordinari, ara, els escollits rebran una notificació i tindran 7 dies per presentar-hi al·legacions, en cas de no poder formar part de la mesa.   

La junta electoral de zona és qui estima o desestima les al·legacions que es puguin presentar, i, en funció d’això, des de l'Ajuntament s’escullen nous representants, de fet, segons el Tècnic del Departament de Secretaria, David Reixach, cada cop que hi ha eleccions, aquest procés, el de triar i localitzar els membres de les meses, s’allarga fins a última hora.   

A més de les persones escollides, les 25 meses que es col·locaran per tot Lloret el 18 de juny disposaran d’un funcionari, d’un membre de l'Ajuntament, que donarà informació i suport mentre es desenvolupa el referèndum.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist