4.2 C
Blanes

80 malalts d’Alzheimer a la Selva Marítima

L'associació que dóna suport a les persones malaltes d'Alzheimer i al seu entorn familiar atén uns 80 casos, entre Lloret, Blanes i Tossa de Mar. Per explicar quins serveis ofereix i què significa patir la malaltia, l'entitat organitza unes taules informatives diumenge.   L'activitat servirà també per a recollir donatius, i obre tota una setmana […]

Darreres Notícies

L'associació que dóna suport a les persones malaltes d'Alzheimer i al seu entorn familiar atén uns 80 casos, entre Lloret, Blanes i Tossa de Mar. Per explicar quins serveis ofereix i què significa patir la malaltia, l'entitat organitza unes taules informatives diumenge.

 

L'activitat servirà també per a recollir donatius, i obre tota una setmana plena d'actes en motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer. Se celebra el 21 de setembre. Per això, l'associació prepara un sopar benèfic, amb el que arribarà ja a la tercera edició.

 

La presidenta de l'entitat, Teresa Ballester, explica que són tres els serveis que ofereixen: suport emocional a les famílies amb algun membre malalt, un grup d'ajuda mútua i companyia a domicili. Aquesta darrera col·laboració es duu a terme un cop a la setmana i pretén ajudar tant a la persona que pateix Alzheimer com al seu cuidador.

 

Com segurament saben, l'Alzheimer és una malaltia degenerativa que acaba convertint el malalt en una persona depenent a nivell psíquic i físic.

 

Recordin que diumenge l'associació organitza una postulació i taules informatives. Les situarà en la plaça de l'església, la plaça París, la de Lluís Companys i en el carrer Sant Pere. De cara al sopar del 21 de setembre, es durà a terme al restaurant el Trull. Els interessats han de trucar al telèfon 972 36 10 36 en horari de matí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist