29.1 C
Lloret de Mar
Palau de Congressos Olympic

800 blocaires internacionals visitaran Lloret la propera primavera

800 blocaires internacionals participaran en un congrés a Lloret. La destinació ha estat escollida per organitzar el Congrés Mundial de Blocaires de Viatges, que fa dos anys es va fer a Girona. El Patronat de Turisme de la Costa Brava va presentar tres propostes i els organitzadors han escollit Lloret per les seves infraestructures a […]

Palau de Congressos Olympic

Darreres Notícies

800 blocaires internacionals participaran en un congrés a Lloret. La destinació ha estat escollida per organitzar el Congrés Mundial de Blocaires de Viatges, que fa dos anys es va fer a Girona.

El Patronat de Turisme de la Costa Brava va presentar tres propostes i els organitzadors han escollit Lloret per les seves infraestructures a l’hora d’acollir esdeveniments d’aquesta magnitud, segons ha remarcat el director del Patronat, Ramon Ramos, que demana la col·laboració de l’empresariat de la vila.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, està convençut que tant el sector públic com privat de Lloret estarà a l’alçada per acollir el congrés de blocaires. El regidor reconeix que serà una molt bona oportunitat per a la destinació.

El Congrés es farà del 30 d’abril al 2 de maig del 2015 al Palau de Congressos de l’Olympic i, com hem dit, portarà a Lloret 800 blocaires d’arreu del món, que s’espera que a través de les xarxes socials donin a conèixer les qualitats de la vila. Les expectatives són elevades si es tenen en compte les dades de l’edició del 2012, celebrada a Girona, en què es van aplegar uns 300 professionals, que van fer un total de 250 milions de tuits, que van arribar a 28 milions de persones de 63 països diferents.

Durant tres dies, els participants assistiran a conferències i compartiran coneixements i experiències. Segons el Diari de Girona, l’objectiu del congrés és mobilitzar els blocaires i ajudar-los en la seva promoció i feina, així com oferir suport a les empreses de relacions públiques i els professionals de la indústria per connectar amb els creadors de continguts i obtenir beneficis per a les seves marques i destinacions.

L’elecció de Lloret es va fer dissabte passat en el congrés d’aquest any, celebrat a Atenes del 23 al 25 d’octubre.

spot_img

El + Vist