Divendres, 5 març 2021
8.1 C
Lloret de Mar
Palau de Congressos Olympic

800 blocaires internacionals visitaran Lloret la propera primavera

Palau de Congressos Olympic

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

800 blocaires internacionals participaran en un congrés a Lloret. La destinació ha estat escollida per organitzar el Congrés Mundial de Blocaires de Viatges, que fa dos anys es va fer a Girona.

El Patronat de Turisme de la Costa Brava va presentar tres propostes i els organitzadors han escollit Lloret per les seves infraestructures a l’hora d’acollir esdeveniments d’aquesta magnitud, segons ha remarcat el director del Patronat, Ramon Ramos, que demana la col·laboració de l’empresariat de la vila.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, està convençut que tant el sector públic com privat de Lloret estarà a l’alçada per acollir el congrés de blocaires. El regidor reconeix que serà una molt bona oportunitat per a la destinació.

El Congrés es farà del 30 d’abril al 2 de maig del 2015 al Palau de Congressos de l’Olympic i, com hem dit, portarà a Lloret 800 blocaires d’arreu del món, que s’espera que a través de les xarxes socials donin a conèixer les qualitats de la vila. Les expectatives són elevades si es tenen en compte les dades de l’edició del 2012, celebrada a Girona, en què es van aplegar uns 300 professionals, que van fer un total de 250 milions de tuits, que van arribar a 28 milions de persones de 63 països diferents.

Durant tres dies, els participants assistiran a conferències i compartiran coneixements i experiències. Segons el Diari de Girona, l’objectiu del congrés és mobilitzar els blocaires i ajudar-los en la seva promoció i feina, així com oferir suport a les empreses de relacions públiques i els professionals de la indústria per connectar amb els creadors de continguts i obtenir beneficis per a les seves marques i destinacions.

L’elecció de Lloret es va fer dissabte passat en el congrés d’aquest any, celebrat a Atenes del 23 al 25 d’octubre.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.