22.2 C
Blanes

89 inscrits en el Rally Costa Brava 2006

Quan Lloret tot just acaba de dir adéu als jocs Special Olympics, arriba ja un altre esdeveniment que ocuparà literalment el municipi el proper cap de setmana. Es tracta d'una competició esportiva, de motor, que presumeix de ser la més antiga de l'Estat.  Estem parlant del Rally Costa Brava, que desembarca divendres i dissabte, amb […]

Darreres Notícies

Quan Lloret tot just acaba de dir adéu als jocs Special Olympics, arriba ja un altre esdeveniment que ocuparà literalment el municipi el proper cap de setmana. Es tracta d'una competició esportiva, de motor, que presumeix de ser la més antiga de l'Estat.  Estem parlant del Rally Costa Brava, que desembarca divendres i dissabte, amb pilots de renom com Dani Solà i Jordi Zurita, i un total de 89 cotxes inscrits.

 

circo de las estrellas

El regidor de promoció econòmica de l'ajuntament, Francesc Oliva, explica que, com a novetat, la prova de Lloret puntua alhora per a dos campionats, el de Catalunya i el d’Espanya. El nombre d'inscrits d'aquest any, fins a 89, supera el de l'any passat i situa el Rally Costa Brava com el segon en nombre de participants de l'estat, després del de Canàries.

 

Si sumem els pilots, els mecànics i l'organització, s'espera a Lloret aquest cap de setmana més d'un miler de persones. A aquesta xifra, s'hi ha de sumar aficionats i premsa especialitzada. El Rally Costa Brava número 54 es desenvolupa els dies 20 i 21 d'octubre a la vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist