22 C
Blanes

A l’espera del permís de Costes

L'ajuntament de Lloret està pendent de rebre l'autorització de Madrid per poder tirar endavant la construcció del parquing subterrani del passeig Verdaguer. Espera, per tant, que l'últim tràmit es faci realitat per tal de fer executar el projecte.   Com que el permís l'ha de donar una altra administració, el ministeri de Medi Ambient i […]

Darreres Notícies

L'ajuntament de Lloret està pendent de rebre l'autorització de Madrid per poder tirar endavant la construcció del parquing subterrani del passeig Verdaguer. Espera, per tant, que l'últim tràmit es faci realitat per tal de fer executar el projecte.

 

circo de las estrellas

Com que el permís l'ha de donar una altra administració, el ministeri de Medi Ambient i la direcció general de Costes, el consistori no pot avançar els terminis en què podrà fer realitat l'aparcament subterrani situat a primera línia de mar. Però el regidor d’urbanisme, Josep Valls, ha qualificat la iniciativa de “prioritària” i també de “fonamental” per a Lloret.

 

El projecte de construir un aparcament subterrani formava part d'un macroprojecte per a transformar la façana marítima de Lloret. De moment, l'ajuntament desenvolupa la part relacionada amb el passeig Verdaguer, l'anomenat passeig vermell, on s'hi crearan 300 places.

 

Un cop fet, el parquing permetrà donar sortida a la demanda de places d'aparcament en un espai tan cèntric com la primera línia de mar. A més de dotar la zona de més parquing, el projecte preveu no canviar l'aspecte actual del passeig Verdaguer, amb el terra vermell, les palmeres i les terrasses.

 

La construcció de l'equipament serà complicada, segons l'ajuntament, ja que estem parlant del centre neuràlgic de Lloret i d'una destinació turística. Un altre aspecte que queda per determinar encara és el pressupost del projecte. Depenent de la subvenció que doni el ministeri, el cost oscil·la entre els 5 i els 7 milions d'euros.

 

Pel que fa al finançament de l'ajuntament, que assumirà la major part del pressupost, està per decidir si serà de recursos propis o bé per concessió administrativa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist