19.9 C
Blanes

Acaben de senyalitzar tots els camins que recorren el terme de Lloret

Senyalitzen del tot els camins que recorren el terme de Lloret de Mar, tant a la costa com a l'interior. El projecte per a adequar tots els senders va començar 2 anys enrere, el 2005, i recentment s'ha posat punt i final a la tercera fase, en què tots els cartells que faltaven estan col·locats. […]

Darreres Notícies

Senyalitzen del tot els camins que recorren el terme de Lloret de Mar, tant a la costa com a l'interior. El projecte per a adequar tots els senders va començar 2 anys enrere, el 2005, i recentment s'ha posat punt i final a la tercera fase, en què tots els cartells que faltaven estan col·locats.

 

circo de las estrellas

La regidora de turisme de l'ajuntament, Anna Maria Gallart, explica que ha calgut la col·laboració d'entitats com el Centre Excursionista o el Xino Xano per detectar punts on hi podia haver confusió i senyalitzar-los degudament.

 

Els camins de ronda estan pendents d'un altre projecte, que permetrà col·locar unes taules panoràmiques informatives en els miradors. Aquestes eines informaran l'usuari del camí on es troba ubicat i què el que veu des del mirador.

 

D'altra banda, la regidora explica que ja s'ha signat el conveni amb un propietari particular per a resoldre l'últim tram de camí de ronda que quedava per adequar entre el centre de Lloret i Fenals. L'acord permetrà que el camí pugui continuar paral·lel al mar, com la resta de recorregut.

 

A més, segons Anna Maria Gallart, han rebut una subvenció de la Generalitat que facilitarà un manteniment acurat dels camins, sobretot en els punts on hi ha esllavissades.

 

Fonts municipals recorden que l'objectiu és arribar a connectar tots els camins de ronda de la costa lloretenca i, a la llarga, enllaçar-los amb els que hi ha a les poblacions veïnes de Blanes i Tossa de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist