21.8 C
Blanes

Acumulació de cartes i retard a correus de Lloret

La causa, segons UGT, és que la plantilla no ha augmentat en els darrers set anys d’acord amb el creixement de Lloret, l’empresa, diu en canvi, que tenen unes previsions de creixement que no es poden saltar.  La saturació de les oficines de correus es dóna en tots els municipis turístics, però a Lloret s’agreuja […]

Darreres Notícies

La causa, segons UGT, és que la plantilla no ha augmentat en els darrers set anys d’acord amb el creixement de Lloret, l’empresa, diu en canvi, que tenen unes previsions de creixement que no es poden saltar. 

La saturació de les oficines de correus es dóna en tots els municipis turístics, però a Lloret s’agreuja encara més perquè la plantilla no s’ha modificat en molts anys. Ho explica Rosa Codina, responsable de correus a la UGT de Girona.  

circo de las estrellas

La plantilla de correus de Lloret no s’ha modificat des de l’any 2000. Des d'UGT opinen que almenys, faria falta un 20% de plantilla, però no només pels mesos d’estiu sinó per tot l’any. La resposta que rep el sindicat per part de l’empresa és que tenen unes previsions i que no se les poden saltar.  

Que la plantilla de correus necessita més personal ho evidencien les xifres. La llei obliga a entregar el dia següent el 52% de les cartes admeses, mentre que ara mateix només se n’entreguen el 22%.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist