24.7 C
Blanes

Adjudiquen les obres del teatre municipal

Adjudiquen la construcció del teatre municipal a una empresa, de nom TIFERCA SA, que es compromet a tenir-lo fet en 15 mesos, i per un cost de gairebé 5 milions i mig d'euros. Aquest és el darrer tràmit formalitzat per l'ajuntament, que posa punt i final a la paperassa del projecte.   El proper pas […]

Darreres Notícies

Adjudiquen la construcció del teatre municipal a una empresa, de nom TIFERCA SA, que es compromet a tenir-lo fet en 15 mesos, i per un cost de gairebé 5 milions i mig d'euros. Aquest és el darrer tràmit formalitzat per l'ajuntament, que posa punt i final a la paperassa del projecte.

 

circo de las estrellas

El proper pas és ja l'inici de les obres. La regidora de cultura, Laura Bertran calcula que haurien de començar en el període d'un mes, un cop feta l’acta de replanteig. Un total de 21 empreses es van presentar al concurs per a construir el teatre de Lloret, que va ubicat a dalt de tot de Can Xardó.

 

Recordem que el projecte recull que serà un equipament amb un aforament màxim de 700 persones, grades mòbils, un espai per a fer espectacles a l'aire lliure, un escenari de 270 metres quadrats i un total de 3 sales d'assaig per a les entitats culturals de Lloret. L'objectiu és que puguin assajar de forma independent al que passi a dalt de l'escenari.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist