21.5 C
Blanes

Agenda d’activitats del Casal del Jubilat

D'aquí a una setmana exactament, la coral del Casal del Jubilat de Lloret sortirà, per primera vegada, a fora per demostrar les seves aptituds. Serà en l'anomenada Fira Gran que se celebra a Barcelona, que no és més que una exposició de productes dedicats a la gent gran i que compten amb la implicació de […]

Darreres Notícies

D'aquí a una setmana exactament, la coral del Casal del Jubilat de Lloret sortirà, per primera vegada, a fora per demostrar les seves aptituds. Serà en l'anomenada Fira Gran que se celebra a Barcelona, que no és més que una exposició de productes dedicats a la gent gran i que compten amb la implicació de diferents casals, com el de Lloret. 

La coral TOT COR del Casal compta amb 40 persones, que durant els 3 anys que fa que existeix, es considera que tenen un nivell acceptable i que poden oferir un repertori variat ben digne. Aquesta actuació tindrà lloc dimecres que ve, dia 14 de juny. L'endemà, el dia 15, el casal té una altra cita, en aquest cas ben diferent. Es tracta de la tercera trobada de gimnàstica per a la gent gran. És una convocatòria d'àmbit comarcal que es duu a terme a Maçanet de la Selva. 

circo de las estrellas

Des de Lloret hi anirà un autocar de 55 persones, en representació del Casal del Jubilat. No en seran més per les limitacions d’aforament que hi ha a Maçanet. La primera va ser una iniciativa de Lloret, i es va fer aquí, i la segona, l’any passat, a Sant Hilari.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist