26.4 C
Blanes

Agents cívics vetllaran per l’ordre públic en els carrers

Tres agents vigilaran els carrers de Lloret durant tot l'any per controlar que la gent tingui comportaments cívics. Es tracta d'una prova pilot que l'Ajuntament té previst posar en marxa aquest primer trimestre, amb l'objectiu d'acabar amb les males conductes dels veïns del municipi.   En un primer moment, els agents avisaran els infractors i, […]

Darreres Notícies

Tres agents vigilaran els carrers de Lloret durant tot l'any per controlar que la gent tingui comportaments cívics. Es tracta d'una prova pilot que l'Ajuntament té previst posar en marxa aquest primer trimestre, amb l'objectiu d'acabar amb les males conductes dels veïns del municipi.

circo de las estrellas

 

En un primer moment, els agents avisaran els infractors i, si aquests no canvien el seu comportament, la Policia Local els sancionarà econòmicament. Tot i així, el regidor de governació, Ignasi Riera, vol destacar que l'objectiu és informar i reeducar la població perquè canviï els mals hàbits.

 

Malgrat les molèsties que ocasionen els veïns incívics, Riera ha remarcat que es tracta d'una minoria no representativa de la població. Els tres agents també avisaran l'empresa de neteja cada cop que trobin alguna incidència o vegin algun racó on faci falta una actuació urgent de neteja.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist