26.2 C
Lloret de Mar
Albert Vinyals

Albert Vinyals farà un taller sobre creativitat en el món empresarial en temps de Covid

El taller, organitzat per Promoció Econòmica, es farà demà a la tarda per Zoom. El lloretenc convida a tothom a seguir la sessió, que serà molt pràctica.

Albert Vinyals

Darreres Notícies

Taller virtual de creativitat per a empreses demà divendres amb el lloretenc Albert Vinyals, doctor en Psicologia i professor universitari de Psicologia del consumidor i neuromàrqueting.

Ell mateix explica que serà una sessió molt pràctica, en què l’objectiu és donar eines per fomentar la creativitat dels empresaris. Tot i que es parlarà del context de pandèmia actual, remarca que l’aprenentatge servirà per a qualsevol ocasió en un món que canvia de manera constant.

“La gràcia del taller és entrenar el pensament creatiu, per tant intentar treure solucions diferents als nostres problemes. En realitat, ni Covid ni post-Covid, és per a qualsevol moment”

Albert Vinyals

Albert Vinyals insisteix en què la creativitat és fonamental per poder fer coses diferents per afrontar les noves problemàtiques, com les derivades de la crisi del coronavirus. Una crisi que ha provocat canvis en el consumidor; segons Vinyals, segurament hi haurà un fre en el consum, es mantindrà l’increment de compres per internet i cada cop estarem més a la llar.

“En general seguirem sent una societat de consum, però hi haurà cert fre en moltes persones, sovint per sostenibilitat, perquè se’ns n’està anant de les mans, per tant frenem voluntàriament”

Albert Vinyals

Respecte a les compres per internet, que Albert Vinyals apunta que cada cop seran més freqüents, l’especialista en consum alerta que Amazon paga molt pocs impostos a Catalunya. Per això demana als consumidors que s’ho pensin dues vegades abans de fer-hi compres. Tot i així, sí que creu que és una bona oportunitat perquè els petits empresaris venguin els seus productes, ja que ara mateix és l’empresa de venda online més ben posicionada.

Pocs dies després del Black Friday, Albert Vinyals és crític amb aquest tipus de campanyes. En aquest sentit, creu que cal canviar el model, ja que l’elevada quantitat de promocions i descomptes al llarg de l’any desvirtuen la rebaixa de preus. A més, apunta que segons una enquesta d’Escodi les ofertes ocupen el vuitè lloc entre els motius pels quals els consumidors es decideixen per comprar un determinat producte o en una determinada empresa.

El taller amb Albert Vinyals l’organitza el departament de Promoció Econòmica i està programat per demà divendres a la tarda, de dos quarts de tres a dos quarts de cinc, a través de la plataforma Zoom. El lloretenc insisteix en què es tracta d’una proposta diferent als tallers i xerrades que fa habitualment i anima a tothom a participar-hi, no només empresaris.

spot_img

El + Vist