18 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament organitza una xerrada per donar els detalls de la nova zona verda

La xerrada es fa de manera telemàtica aquesta tarda (18 hores) i la zona verda d'estacionament entrarà en vigor l'1 de març.

L'aparcament del CAP serà de zona verda a partir del març (Ajuntament de Lloret de Mar)
L'aparcament del CAP serà de zona verda a partir del març (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza una xerrada aquesta tarda per donar tots els detalls sobre la implantació de la zona verda d’estacionament a Lloret de Mar i per resoldre tots els dubtes de la ciutadania.

servicios profesionales jimenez

La trobada es farà de manera virtual, a través de l’enllaç de la Plataforma Zoom que el Consistori ha publicat a través de les seves xarxes socials. El regidor de Mobiltat, Cristian Fernández, recorda que aquesta setmana s’han començat a repartir els adhesius per als veïns empadronats al municipi que paguen l’impost de circulació aquí i creu que ara és un bon moment per donar tots els detalls de la iniciativa.

“Creiem que és un bon moment per poder parlar amb la gent i explicar-los quin és el pla de desplegament de la zona verda per als propers mesos”

Cristian Fernández

Recordem que els veïns empadronats i que paguin l’impost de circulació aquí, hauran d’activar l’adhesiu per només cinc euros anuals. Mentre que les persones que estiguin empadronades, però que paguin l’impost en un altre municipi hauran de pagar 30 euros. La zona verda també anirà destinada a aquelles persones que no estiguin empadronades a Lloret, però que hi tinguin un habitatge com a segona residència o bé que treballin aquí a la vila, tot i que en aquest cas la quota serà de 60 euros l’any.

Els propers dies es començaran a pintar un total de 768 places de zona verda en diferents punts del municipi, que entraran en funcionament l’1 de març.

La xerrada informativa d’avui estarà oberta a tothom, a partir de les sis de la tarda. El link per connectar-s’hi, com diem, el trobareu a les xarxes socials de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist