26.4 C
Blanes

Alerta a Lloret davant la possibilitat de gelades o neu

La possibilitat que nevi aquest dijous a Lloret és minsa, però hi és. Per tal de prevenir gelades en carrers amb pendent i urbanitzacions situades a més de 300 metres per sobre del mar, les brigades municipals han tirat sal en diferents punts de la vila. L'objectiu és evitar que qualli el gel o la neu per […]

Darreres Notícies

La possibilitat que nevi aquest dijous a Lloret és minsa, però hi és. Per tal de prevenir gelades en carrers amb pendent i urbanitzacions situades a més de 300 metres per sobre del mar, les brigades municipals han tirat sal en diferents punts de la vila. L'objectiu és evitar que qualli el gel o la neu per a garantir la circulació de vehicles i persones.

 

circo de las estrellas

El regidor de seguretat ciutadana de l'ajuntament, Ignasi Riera, exposa que han tirat sal a les urbanitzacions properes al Túnel Monturiol, com Lloret Blau o Lloret Residencial, o bé a sectors elevats com Roca Grossa, Serra Brava o Font de Sant Llorenç.

 

L'ajuntament disposa de 13 tones de sal, amuntegades a l'abocador municipal per si són necessàries. Enguany també té un aparell que reparteix la sal pels carrers de forma ràpida. A Lloret els dispositius de seguretat i emergència estan preparats per si cal actuar en cas de nevades o gelades.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist