22.6 C
Lloret de Mar

Alerta sobre revisions del gas no autoritzades

Si fa uns dies es constataven a Lloret de Mar visites a casa sobre suposades revisions d’aigua, ara són del gas. L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) alerta que ha rebut queixes de veïns sobre empreses que vénen a casa i s’ofereixen a revisar les instal·lacions i aparells de gas. L’OMIC recorda als ciutadans que […]

Una caldera de gas, a l'interior de l'habitatge
Una caldera de gas, a l'interior de l'habitatge

Darreres Notícies

Si fa uns dies es constataven a Lloret de Mar visites a casa sobre suposades revisions d’aigua, ara són del gas. L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) alerta que ha rebut queixes de veïns sobre empreses que vénen a casa i s’ofereixen a revisar les instal·lacions i aparells de gas.

L’OMIC recorda als ciutadans que no estan obligats a deixar entrar a ningú a casa seva i recomana màxima precaució, encara que es mostri algun paper que sembli una autorització. L’oficina de consum alerta que aquestes empreses que volen revisar el gas no estan autoritzades per part de l’Ajuntament de Lloret.

Recomana als veïns que, en cas de dubte, es posin en contacte amb la policia local. El telèfon és el 972 36 17 36. També es pot trucar al 112.

En un escrit que ha fet arribat l’OMIC, recorda que, tot i que aquestes empreses puguin estar facultades per a manipular aparells i instal·lacions de gas, no són en cap cas les úniques que ho poden dur terme. Per això recomana que tothom qui disposa d’instal·lació de gas butà o propà, pot encarregar-ne les revisions preceptives a l’instal· lador autoritzat que lliurament esculli.

spot_img

El + Vist