Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Una caldera de gas, a l'interior de l'habitatge

Alerta sobre revisions del gas no autoritzades

Una caldera de gas, a l'interior de l'habitatge

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Si fa uns dies es constataven a Lloret de Mar visites a casa sobre suposades revisions d’aigua, ara són del gas. L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) alerta que ha rebut queixes de veïns sobre empreses que vénen a casa i s’ofereixen a revisar les instal·lacions i aparells de gas.

L’OMIC recorda als ciutadans que no estan obligats a deixar entrar a ningú a casa seva i recomana màxima precaució, encara que es mostri algun paper que sembli una autorització. L’oficina de consum alerta que aquestes empreses que volen revisar el gas no estan autoritzades per part de l’Ajuntament de Lloret.

Recomana als veïns que, en cas de dubte, es posin en contacte amb la policia local. El telèfon és el 972 36 17 36. També es pot trucar al 112.

En un escrit que ha fet arribat l’OMIC, recorda que, tot i que aquestes empreses puguin estar facultades per a manipular aparells i instal·lacions de gas, no són en cap cas les úniques que ho poden dur terme. Per això recomana que tothom qui disposa d’instal·lació de gas butà o propà, pot encarregar-ne les revisions preceptives a l’instal· lador autoritzat que lliurament esculli.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica