8.3 C
Lloret de Mar

Amics del Country col·labora amb la Marató de TV3, un any més

L’associació Amics del Country col·labora, un any més, amb la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a la investigació de les malalties cardiovasculars. Una membre dels Amics del Country, Teresa Rafart, explica que els agrada col·laborar amb la campanya de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals perquè considera que amb petites aportacions s’aconsegueixen […]

Alguns membres dels Amics del Country
Alguns membres dels Amics del Country

Darreres Notícies

L’associació Amics del Country col·labora, un any més, amb la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a la investigació de les malalties cardiovasculars.

Una membre dels Amics del Country, Teresa Rafart, explica que els agrada col·laborar amb la campanya de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals perquè considera que amb petites aportacions s’aconsegueixen grans quantitats.

L’entitat lloretenca organitzarà dues activitats. Per segon any, farà una caminada a Santa Cristina. La idea és sortir de la plaça de l’Ajuntament i parar als jardins de Santa Clotilde, fins arribar a l’ermita, on hi haurà un petit refrigeri i alguna sorpresa, segons els organitzadors. Serà aquest diumenge, 7 de desembre, i cada participant farà un donatiu de tres euros.

I de cara al 14 de desembre, que és el dia de la Marató, farà la ja tradicional ballada de country solidària. Començarà a les set de la tarda a l’hotel Guitart Monterrey. En aquest cas, l’aportació de cadascú serà voluntària.

spot_img

El + Vist