18 C
Blanes

Ampliació de la depuradora d’aigües residuals de Lloret

Ja han començat les obres d'ampliació de la depuradora d'aigües residuals de Lloret. Consisteixen en la construcció d'un terciari, una nova instal·lació que permetrà tractar des del punt de vista físic i químic les aigües residuals de Lloret. L'actual depuradora de Lloret és una construcció dels anys 80 i el tractament de les aigües residuals […]

Darreres Notícies

Ja han començat les obres d'ampliació de la depuradora d'aigües residuals de Lloret. Consisteixen en la construcció d'un terciari, una nova instal·lació que permetrà tractar des del punt de vista físic i químic les aigües residuals de Lloret.

L'actual depuradora de Lloret és una construcció dels anys 80 i el tractament de les aigües residuals es fa ara des del punt de vista secundari, que és el tractament biològic. Aquesta ampliació, que ha d'estar enllestida a finsla d'any, permet posar-se al dia en aquest aspecte.

circo de las estrellas

El projecte també preveu instal·lar una estació de bombeig que permetrà reutilitzar les aigües residuals pel reg, per exemple, dels Jardins de santa Clotilde, o el Camp de Golf del Papalús.

Les obres tenen un pressupost de quasi 4 milions d'euros que financia en un 80% els fons de cohesió de la Unió Europea i el 20% l'Agència Catalana de l'Aigua a través del Consorci de la Costa Brava.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist