26.4 C
Blanes

Anna Maria Gallart es mostra indecisa sobre el seu futur com a regidora

Anna Maria Gallart, regidora de turisme per CiU, no ho té clar. Si fa uns mesos, va anunciar que no pensava repetir a les llistes de CiU en motiu de les eleccions del mes de maig, ara no sap què fer. Segons ha explicat a la ràdio, l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, li ha demanat […]

Darreres Notícies

Anna Maria Gallart, regidora de turisme per CiU, no ho té clar. Si fa uns mesos, va anunciar que no pensava repetir a les llistes de CiU en motiu de les eleccions del mes de maig, ara no sap què fer. Segons ha explicat a la ràdio, l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, li ha demanat que s'ho repensi.

 

circo de las estrellas

Ella argumenta que li falta temps per combinar la feina pública i privada, és a dir, la de regidora i la d'hotelera. Anna Maria Gallart afirma que “La meva primera intenció ha sigut deixar-ho. Lloret necessita més atenció del que jo li puc donar. Sempre tinc mala consciència, no pas perquè no m’hi dediqui, que ho faig amb totes les ganes del món”.

 

Anna Maria Gallart, hotelera de professió i expresidenta del gremi d'hostaleria de Lloret, va entrar a l'ajuntament el 2003. Aquest és, per tant, el seu primer mandat al consistori com a regidora de l'equip de govern. Ella és, ara per ara, la única regidora de CiU que es planteja si continuar o no en el càrrec després de les eleccions del 27 de maig.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist