25.6 C
Blanes

Antoni García, ex president d’ERC, encapçala la llista d’ICV-EUiA

ICV-EUiA de Lloret ja té cap de llista. És Antoni García, ex president de la secció local d'ERC. El candidat defensa un programa marcat per polítiques socials i ecologistes, on les persones de totes les edats tenen un paper destacat. “El tema de la dona treballadora, les necessitats dels infants, les persones grans, la gent […]

Darreres Notícies

ICV-EUiA de Lloret ja té cap de llista. És Antoni García, ex president de la secció local d'ERC. El candidat defensa un programa marcat per polítiques socials i ecologistes, on les persones de totes les edats tenen un paper destacat. “El tema de la dona treballadora, les necessitats dels infants, les persones grans, la gent adulta, que necessita un gran ventall de feina, no lligada a l’estacionalitat del turisme, i el jovent”, enumera Antoni García.

 

circo de las estrellas

S'ha convertit en l'alcaldable per la coalició que formen ICV i EUiA a Lloret. És independent, i, com hem dit abans, havia militat 12 anys a ERC. Per desavinences amb el partit, va deixar la formació republicana, i ara treballa per la coalició, però sense afiliar-se a cap dels dos grups.

 

El cap de llista explica que es presenten a les eleccions amb ganes i amb la il·lusió d'incrementar representació. Recordem que ara tenen un regidor a l'ajuntament. “M’he presentat amb la convicció que tindrem bons resultats. Tinc un bon equip al darrere, que m’encoratja a tirar endavant”, explica Antoni García. Pel candidat, substituir Rosa Maria Santamaria com a cap de llista és “tot un repte”.

 

A part de la seva posició com a alcaldable, la resta de la llista electoral la formen Pep Rodríguez, un altre independent, com a número 2. El 3 i el 4 els ocupen Antonio Moreno i Anna Cantó.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist