18 C
Blanes

Apareix a Lloret un nou partit polític independent

A Lloret apareix un nou partit polític independent. El nom encara és una incògnita però el que sí sabem ja és que es tracta d'un grup d'empresaris, nouvinguts i ciutadans lloretencs que no se senten identificats amb cap de les formacions polítiques que hi ha actualment a la vila i han decidit unir-se.   Consideren […]

Darreres Notícies

A Lloret apareix un nou partit polític independent. El nom encara és una incògnita però el que sí sabem ja és que es tracta d'un grup d'empresaris, nouvinguts i ciutadans lloretencs que no se senten identificats amb cap de les formacions polítiques que hi ha actualment a la vila i han decidit unir-se.

 

circo de las estrellas

Consideren que la política de Lloret no és la més adient per aconseguir cap projecte de futur i a més afirmen també que Lloret de Mar està a la cua de les poblacions turístiques de Catalunya. Creuen que la política que es du a terme actualment no va dirigida al futur que molta gent desitja per a Lloret de Mar.

 

21 persones formen part de la llista d'aquest nou grup independent de Lloret. Ara només falta saber qui és el candidat que representarà aquest nou partit. Un nom que es farà públic el proper mes d'abril.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist