25.6 C
Blanes

Apropar els jardins de Santa Clotilde a les escoles

Aquest és l'objectiu de la campanya que ha impulsat l'ajuntament, per tal de fer arribar el patrimoni cultural i natural del municipi als més petits. Consisteix en unes visites al recinte, que s'adequen en funció de l'edat dels alumnes. Per exemple, els més petits realitzen una estada teatralitzada a Santa Clotilde, els mitjans en fan […]

Darreres Notícies

Aquest és l'objectiu de la campanya que ha impulsat l'ajuntament, per tal de fer arribar el patrimoni cultural i natural del municipi als més petits. Consisteix en unes visites al recinte, que s'adequen en funció de l'edat dels alumnes. Per exemple, els més petits realitzen una estada teatralitzada a Santa Clotilde, els mitjans en fan una descoberta, mentre que els més grans, els que cursen l'ESO, orienten la visita vers el món de la mitologia.

circo de las estrellas

 

Les visites s'han iniciat aquest mes d'octubre i ja s'ha confirmat l'assistència de tots els centres escolars de Lloret. L'ajuntament està difonent la iniciativa arreu de Catalunya, per tal d'obrir les portes dels jardins als alumnes de fora de la vila. Una empresa, anomenada Escola Didàctica Activa, és la que ha dissenyat les visites, que varien en funció de les edats dels alumnes.

 

Els recorreguts per Santa Clotilde són de dues hores i el preu per alumne és de 4 euros. Des que va començar la campanya, uns 300 nens i nenes han descobert els jardins des d'un altre punt de vista. La iniciativa s'inclou dins el projecte cultural que coneixem com a Museu Obert de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist