26.4 C
Blanes

Aquest cap de setmana entrada gratuïta al Museu del Mar

Des de de la regidoria de patrimoni s’han previst dues jornades de portes obertes en aquest nou centre cultural ubicat a Can Garriga. Tant dissabte com diumenge, pel matí, l’horari de visita és de 10 a 1, mentre que la tarda de dissabte funcionarà de 4 a 8 i la tarda de diumenge de 4 a […]

Darreres Notícies

Des de de la regidoria de patrimoni s’han previst dues jornades de portes obertes en aquest nou centre cultural ubicat a Can Garriga. Tant dissabte com diumenge, pel matí, l’horari de visita és de 10 a 1, mentre que la tarda de dissabte funcionarà de 4 a 8 i la tarda de diumenge de 4 a 7.

La Directora de patrimoni de l'Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes, diu que la decisió l’han pres perquè aquests dies els lloretencs puguin conèixer de més a prop el seu museu.

circo de las estrellas

A poc a poc, cada persona al seu ritme, té doncs la oportunitat de conèixer aquest cap de setmana, un museu que mostra una temàtica molt arrelada al nostre passat, també es poden concertar visites guiades a partir d’aquest mes a qualsevol oficina de turisme. 

Per altre banda, Fuentes ha anunciat que de cara a la tardor estan preparant les visites pedagògiques al museu destinades a les escoles.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist