25.6 C
Blanes

Aquest divendres nit The Other Doors inauguren la quarta edició del Clon Festival

L’afició per la formació The Doors va portar ara fa dos a anys a 4 amics a crear The Other Doors, un grup que tributa la mítica banda creada a Los Angeles el 1965. Actuen per primer vegada a Lloret aquest divendres a la nit en la quarta edició del Clon Festival que comença amb aquesta actuació. David Ribera […]

Darreres Notícies

L’afició per la formació The Doors va portar ara fa dos a anys a 4 amics a crear The Other Doors, un grup que tributa la mítica banda creada a Los Angeles el 1965.

Actuen per primer vegada a Lloret aquest divendres a la nit en la quarta edició del Clon Festival que comença amb aquesta actuació. David Ribera és el cantant de la banda i qui ha explicat que la seva afició a la música dels Doors va molt més enllà.   

circo de las estrellas

De fet, no només interpreten les seves cançons sinó que també la seva estètica és similar a la dels originals. Ribera també avança el repertori que han previst per Llore.

La cita és divendres a dos quarts d'11 de la nit al Passeig Manel Bernat. Serà el primer dels quatre concerts del Clon Festival d’aquest any. El pròxim, el 3 d’agost anirà a càrrec de la formació DIOS SALVE A LA REINA, que fa tribut a Queen, el 17 d’agost serà el torn THE LOGICAL GROUP, que rendeix tribut a Supertramp i el 31 d’agost es tancarà el festival amb THE BLUES BROTHERS SHOW, que s’emmiralla amb els The Blues Brothers.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist