18 C
Blanes

Arriba la Fira dels Sants Metges, amb vi fet a Lloret

Fidel als seus costums, el Xino Xano organitza la Fira dels Sants Metges. Melmelades, licors, mel i vi fet a Lloret són alguns dels productes naturals que s'exposaran, es degustaran i vendran a la fira d'aquest diumenge, dia de Santa Llúcia. L'entitat organitzadora demana la participació activa dels veïns, no només venint al mercat, sinó […]

Darreres Notícies

Fidel als seus costums, el Xino Xano organitza la Fira dels Sants Metges. Melmelades, licors, mel i vi fet a Lloret són alguns dels productes naturals que s'exposaran, es degustaran i vendran a la fira d'aquest diumenge, dia de Santa Llúcia. L'entitat organitzadora demana la participació activa dels veïns, no només venint al mercat, sinó també elaborant pastissos que es posaran a la venda.

 

circo de las estrellas

Tots els diners recaptats es destinen, com cada any, a una finalitat benèfica. També igual que el 2005, enguany es faran arribar a la Fundació Sant Romà, per a la restauració de la parròquia. El gran atractiu de la fira són els molts productes que hi ha a la venda. Per a oferir-los per Santa Llúcia, els membres del Xino Xano estan recollint herbes tot l'any.

 

En el cas del vi, el raïm el cullen al setembre. El resultat d’enguany és un vi blanc i rosat “molt bo”, segons asseguren des del Xino Xano. També posen a la venda els calendaris pel 2007 a un preu de 5 euros. Qui col·labora amb la fira és l'associació de puntaires i la Fundació Sant Romà, que posarà una parada per vendre cava. Tot plegat ho trobaran aquest diumenge al matí i migdia, a la plaça de l'església.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist