21.8 C
Blanes

Arriba la nova temporada sardanista amb novetats.

Arriba la 80a. temporada de sardanes a Lloret de Mar, amb una novetat afegida. A partir d'aquest dissabte, totes les audicions seran temàtiques, és a dir, tindran un fil conductor, una denominació comuna. La primera sessió és demà, en què totes les sardanes tindran nom de senyora.   Els dissabtes vinents, les audicions seran de […]

Darreres Notícies

Arriba la 80a. temporada de sardanes a Lloret de Mar, amb una novetat afegida. A partir d'aquest dissabte, totes les audicions seran temàtiques, és a dir, tindran un fil conductor, una denominació comuna. La primera sessió és demà, en què totes les sardanes tindran nom de senyora.

 

circo de las estrellas

Els dissabtes vinents, les audicions seran de sardanes que tenen, per exemple, nom de poble o de ciutat-pubilla. Segons fonts municipals, aquesta tematització de peces és original, no saben de cap altre indret on es faci. Aquí l'objectiu és donar un alicient nou a la temporada sardanista.

 

Com ja hem dit, aquest és el 80è any, que ja es diu aviat, en què no es falta a la cita i es duu a terme, durant tots els dissabtes a la nit, un concert i ball de sardanes.

Demà dissabte s'inicia la nova temporada sardanista, a partir de 2 quarts d'11 de la nit, i l'espai és el de sempre, la cèntrica plaça de la vila. La cobla és la Principal del Llobregat, que oferirà, com ja és habitual, dues sardanes de concert i 5 sardanes per ballar. La temporada continuarà tots els dissabtes d'estiu, fins al mes de setembre inclòs.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist