26.4 C
Lloret de Mar
Cristina Cabañas, a la 3a edició del BTM (Fundació Climent Guitart)

Arriba la quarta edició del fòrum BTM amb la pandèmia al centre del debat turístic

De les nou del matí a les tres de la tarda, s'han previst una sèrie de taules rodones per debatre diferents aspectes de la indústria del turisme.

Cristina Cabañas, a la 3a edició del BTM (Fundació Climent Guitart)

Darreres Notícies

Arriba la quarta edició del Business Tourism Market, conegut com a fòrum BTM. L’organitza la Fundació Climent Guitart amb l’objectiu de crear un espai de debat i intercanvi de coneixements sobre la indústria del turisme.

A més, també participen en l’organització l’Agència EFE i l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Aquesta edició es farà en format híbrid al llarg d’aquest matí, des de les nou fins a les tres de la tarda. 

La benvinguda la faran Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart; Gabriela Cañas, Presidenta de l’Agència EFE; Jaume Dulsat, alcalde de Lloret i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; i Fernando Valdés Verelst, secretari d’Estat de Turisme del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern.

“Parlarem de com ha afectat la crisi de la Covid en el món dels viatges i a l’economia, la seguretat sanitària, tot el nou paradigma del sector turístic a l’entorn laboral”

Cristina Cabañas

Al llarg del matí s’han programat diverses taules rodones amb professionals de diversos àmbits del sector turístic: El món dels viatges en plena transformació. Situació extrema?; El sector turístic: estat de salut; Seguretat sanitària: un element clau per al sector turístic; L’entorn laboral en un nou paradigma del sector turístic; Revolució digital: té límits? Per acabar, es farà una xerrada motivacional amb Paula Fernández-Ochoa, consultora i speaker en entorns d’alta competició, titulada “VivircorRiendo”: hoy más que nunca.

La cloenda està prevista per les 14.45 hores amb el conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Jaume Giró.

spot_img

El + Vist