26.4 C
Blanes

Arriben els participants dels jocs Special Olympics

Les delegacions d'esportistes que participen als jocs Special Olympics estan arribant a Lloret, des d'aquest cap de setmana i fins dimecres. En total, es donaran cita aquí, a la vila, 2.200 esportistes amb discapacitat intel·lectual, que participaran a les Olimpíades. Tots plegats passaran, en algun moment o altre, pel village, l'espai social, el punt de […]

Darreres Notícies

Les delegacions d'esportistes que participen als jocs Special Olympics estan arribant a Lloret, des d'aquest cap de setmana i fins dimecres. En total, es donaran cita aquí, a la vila, 2.200 esportistes amb discapacitat intel·lectual, que participaran a les Olimpíades. Tots plegats passaran, en algun moment o altre, pel village, l'espai social, el punt de trobada dels jocs i també de la Setmana Intercultural, que ahir va obrir les portes.

 

circo de las estrellas

L'indret s'ha inaugurat aquest diumenge amb una gran festa que ha durat tot el dia i que ha servit per mostrar al públic com serà, al llarg de la setmana, la plaça Pere Torrent. Plena de paradetes i  estands, i acollint un gran escenari, on s'hi duran a terme els actes i espectacles més concorreguts. El gerent dels jocs, Joaquim Sicília, explica que els esportistes faran acte de presència al village quan comencin les competicions i sobretot a la tarda-vespre.

 

Avui dilluns es dóna inici a una setmana en què a Lloret coincideixen les Olimpíades Especials i la Setmana Intercultural. S'ha fet coincidir, de forma expressa, per tal de sumar esforços i per evidenciar els punts en comú que tenen els dos esdeveniments.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist