14.9 C
Blanes
Santiago Ontañón, als estudis de la ràdio

AstrumLloret organitza una xerrada sobre el canvi climàtic en el marc de la Vaga Mundial pel Clima

La xerrada, titulada 'Canvi climàtic i escalfament global', que anirà a càrrec de Santiago Ontañón, es farà avui, a les 19 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Santiago Ontañón, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

L’Associació ASTRUMLLORET, amants de l’astronomia s’uneix avui a la Vaga Mundial pel Clima. Es tracta d’una mobilització que s’ha convocat arreu del món, a través de diferents entitats i col·lectius, amb l’objectiu d’exigir respostes i solucions als governs i les institucions, en la lluita per frenar l’escalfament global.

Per conscienciar la població sobre la que es considera l’amenaça més gran del Planeta, AstrumLloret ha organitzat una xerrada sobre el canvi climàtic i l’escalfament global. La ponència anirà a càrrec del president de l’entitat, Santiago Ontañón, que explica que el canvi climàtic és la principal amenaça a la qual s’ha d’enfrontar l’espècie humana. Destaca, en especial, que cal evitar la producció de gasos d’efecte hivernacle, per evitar que augmenti la temperatura del planeta.

L’escalfament global porta paisatges més àrids (PxHere)

Ontañón també assegura que la població ha de ser conscient dels riscos que té una mala pràctica en qüestions mediambientals. Per aconseguir frenar el canvi climàtic, es demana la col·laboració de tota la societat.

La xerrada, titulada Canvi climàtic i escalfament global i organitzada per AstrumLloret, es farà aquesta tarda, a partir de les set, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist