20.6 C
Lloret de Mar
Festa patronal del 2018

La Policia Local celebrarà la festa patronal aquest diumenge al migdia

Es farà el lliurament dels guardons dels treballadors que s'han jubilat aquest any i de les medalles als professionals que compleixen 30 anys de servei.

Festa patronal del 2018

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

Aquest diumenge, diada de Sant Miquel, la Policia Local celebra la seva festa patronal. Com cada any, es farà un reconeixement a diversos agents del cos, per la seva trajectòria. L’acte començarà a dos quarts d’una del migdia, al pati posterior de la Caserna de la Policia, amb la presència de l’inspector, Joaquim Martín, de l’alcalde, Jaume Dulsat, i del regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

En primer lloc es farà el lliurament dels guardons dels treballadors que s’han jubilat aquest any. Són deu: Carme Ramírez, Emilio Martínez, Antonio Ortega, Ramón Fanlo, Antonio Vicario, Emilio García, Celedonio Marcos, José María Contreras, Antonio Cabrera i Tomàs García.

Després, es lliuraran les medalles als professionals que compleixen 30 anys de servei. Els guardonats són dos caporals, Francisco Correa i Josep Maria Gala, i cinc agents, Carles Besalú, Miguel Martínez, Juan Jodar, Juan Luís García i Óscar García.

L’acte també comptarà amb la lectura dels decrets de les felicitacions per intervencions meritòries i s’acabarà amb un refrigeri per a tots els assistents.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.