6 C
Lloret de Mar
Paco Moreno i Nano Ferrari, durant el rodatge

El Festival de Cinema de Girona estrena dues pel·lícules que compten amb intèrprets lloretencs

Són 'A casa', amb Paco Moreno, José García, Nano Ferrari i Debbie Garcia. I 'Lobos solitarios', amb Paco Moreno.

Paco Moreno i Nano Ferrari, durant el rodatge

Darreres Notícies

Aquesta nit s’estrenen dues pel·lícules al Festival de Cinema de Girona amb intèrprets de Lloret de Mar. Un dels films porta per títol A casa i reuneix fins a 4 actors d’aquí: Paco Moreno, José García, Nano Ferrari i Debbie Garcia, a qui ha dirigit el blanenc Raúl Busquets.

Paco Moreno i José García expliquen que es tracta d’un thriller amb apunts paranormals, molt proper al cinema d’autor. L’argument és el següent: Nanu malviu com a mim itinerant pels pobles de l’interior. En una de les seves funcions al carrer, una dona perd el seu telèfon mòbil i Nanu se’l queda. A causa d’això es veurà involucrat en un robatori comès per la seu company de perúnies. Tots dos hauran de contactar amb el Paco, un vell amic, perquè els ajudi a sortir de l’atzucac. Durant el camí, sentint-se perseguits, el reclam d’aquesta dona desconeguda, que demana tornar a casa, i la precarietat de les seves vides els conduiran a una casa en ruïnes on la seva existència quedarà atrapada en un bucle sobrenatural.

L’altra pel·lícula es titula Lobos solitarios i un dels actors és Paco Moreno. És un film negre rodat, en bona part, a la presó de Figueres.

El lloretenc encarna el personatge de Popeye. Lobos solitarios compta amb un repartiment de primer nivell, amb actors com Hernán Bonín, Joan Massotkleiner, Martí Pereferrer i Pau Barrero.

La pel·lícula tracta sobre la corrupció en les altes esferes, ambientat en un drama carcerari i amb una estètica de cinema negre. Arnold Drexler és condemnat a 15 anys de presó. Per intentar rebaixar la seva condemna decideix delatar a un dels seus superiors. En entrar a la presó, Drexler passa a ser l’objecte de totes les mirades. Entre ells Vic, Toni i l’Alcaid. Amb una estructura similar a Reservoir Dogs, durant la pel·lícula anirem descobrint perquè aquests personatges van acabar empresonats i perquè no li aparten la mirada a Drexler.

spot_img

El + Vist