23.6 C
Blanes

Aturen la recerca de l’home desaparegut

Suspenen la recerca de l'home que s'hauria ofegat dimarts a les aigües de Lloret de Mar. La policia local considera que ara ja no el poden buscar de cap altra manera ni en més indrets. Ho han fet per terra, mar i aire, i han mirat en la costa lloretenca, la de Blanes i la […]

Darreres Notícies

Suspenen la recerca de l'home que s'hauria ofegat dimarts a les aigües de Lloret de Mar. La policia local considera que ara ja no el poden buscar de cap altra manera ni en més indrets. Ho han fet per terra, mar i aire, i han mirat en la costa lloretenca, la de Blanes i la de Tossa, sense trobar-ne cap rastre.

circo de las estrellas

 

Recordem que un grup de pescadors va localitzar, dimarts, la seva roba, documentació i un telèfon mòbil a sobre d'unes roques a la Cala dels Frares.

 

A partir d'aquí, es va iniciar la recerca i es va saber que un familiar havia denunciat la seva desaparició. Per això, se sap que és veí de Ripoll, de 42 anys i de nacionalitat marroquina.

 

En les tasques, hi han participat efectius dels mossos d'esquadra, bombers, policia local i protecció civil. Tot i que els agents locals han aturat la recerca, els mossos continuen investigant el cas de l'home desaparegut dimarts en una cala de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist