19.5 C
Blanes

Aturen les obres més de 3 mesos

Les obres del nou edifici de la plaça Pere Torrent, anomenat complex cultural d'oci, fa més de tres mesos que estan aturades. L'empresa responsable del projecte, Acciona, argumenta que no s'hi treballa perquè està pendent d'un estudi tècnic que indiqui la millor manera de fer els fonaments.   La seva execució és complexa perquè l'edifici […]

Darreres Notícies

Les obres del nou edifici de la plaça Pere Torrent, anomenat complex cultural d'oci, fa més de tres mesos que estan aturades. L'empresa responsable del projecte, Acciona, argumenta que no s'hi treballa perquè està pendent d'un estudi tècnic que indiqui la millor manera de fer els fonaments.

 

circo de las estrellas

La seva execució és complexa perquè l'edifici s'aixecarà a sobre d'uns terrenys sorrencs i pròxims a la riera, cosa que, de fet, ja se sabia abans d'iniciar les obres. Darrere aquesta aturada, sembla que hi ha una reivindicació per cobrar més. L'equipament, que acollirà la biblioteca, el casal del jubilat, l'escola d'adults i la seu de Benestar i Família, està pressupost amb 8,5 milions d'euros, i tot indica que l'empresa en vol obtenir 10,5.

 

Davant d'aquesta situació, l'ajuntament ha confirmat que les obres estan aturades i que vetllarà per fer acomplir les condicions de cost i de termini pactades amb Acciona. Tot i això, Josep Valls explica que és un projecte ambiciós i complex, ja que estem parlant d'un edifici de 8.500 metres quadrats, que necessita uns 2 anys per fer-se realitat.

 

En aquest sentit, assegura que és normal que hi hagi partides que s'incrementin. De fet, diu que és acceptable, mentre els canvis siguin justificats. El portaveu municipal ha explicat que estan pendents d'una reunió amb la direcció de l'obra i l'empresa Acciona, per saber l'estat de l'estudi tècnic i fixar terminis per tal de continuar executant el projecte.

 

Josep Valls ha qualificat el retard de “momentani” i ha destacat que, el més important, és garantir la seguretat dels treballs en la plaça Pere Torrent.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist