22 C
Blanes

Avancen, a bon ritme, les obres del Puntet de Fenals

Les obres del segon Casal de Joves de Lloret, ubicat a la plaça de Fenals, avancen a bon ritme. Es calcula que podran estar enllestides en dues setmanes, és a dir, a principis de mes de juny, just després de les eleccions municipals. El termini l'ha comunicat el regidor de joventut de l'ajuntament, Joaquim Teixidor. […]

Darreres Notícies

Les obres del segon Casal de Joves de Lloret, ubicat a la plaça de Fenals, avancen a bon ritme. Es calcula que podran estar enllestides en dues setmanes, és a dir, a principis de mes de juny, just després de les eleccions municipals. El termini l'ha comunicat el regidor de joventut de l'ajuntament, Joaquim Teixidor.

 

circo de las estrellas

Tot i que la construcció del Puntet és força senzilla, ja que està fet amb mòduls prefabricats, el regidor explica que han patit retards, motivats per la connexió elèctrica i per les pluges i el mal temps. A hores d'ara, la part més important de l'obra està feta, és a dir, l'estructura ja està acabada.

 

El resultat serà un edifici de 180 metres quadrats, amb serveis adreçats als joves, bàsicament, però també s'espera que l'utilitzi la resta de veïns. El futur Casal de Joves acollirà 5 ordinadors amb connexió a internet, que és el servei més demanat, assessorament en temes de salut i feina, activitats de lleure, una sala de jocs, lectura de premsa, un despatx per l'Associació de Veïns de Fenals i un altre per la direcció.

 

Recordem que estarà obert, en principi, a les tardes, tot i que s'espera ampliar l'horari en el futur. La previsió de l'ajuntament és que el nou Puntet tingui el mateix èxit que el primer, ubicat a l'avinguda de Vidreres, el qual compta amb un centenar d'usuaris al dia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist