21 C
Blanes

Avancen els preparatius del futur teatre de Lloret de Mar

El nou teatre municipal és un dels projectes més importants de l'Ajuntament de Lloret, el departament de Cultura continua treballant-hi i està previst que les obres comencin l'abril de l'any que ve.   L'empresa encarregada del teatre és B Zero 1 Arquitectes, que ja va presentar el projecte bàsic que s'ha d'aprovar aquest mes de […]

Darreres Notícies

El nou teatre municipal és un dels projectes més importants de l'Ajuntament de Lloret, el departament de Cultura continua treballant-hi i està previst que les obres comencin l'abril de l'any que ve.

 

circo de las estrellas

L'empresa encarregada del teatre és B Zero 1 Arquitectes, que ja va presentar el projecte bàsic que s'ha d'aprovar aquest mes de setembre.

 

Al desembre es donarà el vist-i-plau al projecte executiu i la licitació es farà a principis del 2007, les obres haurien de començar a l'abril.

 

La regidora de Cultura, Laura Bertran, ha explicat que, per construir l'equipament, es comptarà amb una subvenció econòmica de la Generalitat, que encara està per determinar.

 

El nou teatre anirà ubicat al parc de Can Xardó, al costat de l'Hotel Monterrey, a finals de setembre el consistori farà una presentació pública del projecte perquè tothom conegui com serà la nova instal·lació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist