22.2 C
Blanes

Avancen els tràmits per a denunciar la Generalitat en motiu del PEIN

L'Obreria de Santa Cristina tira endavant els tràmits per denunciar, en els jutjats, que la Generalitat vol incloure la finca costanera dins un Pla d'Espais d'Interés Natural (PEIN). Mentre l'entitat espera que la conselleria de Medi Ambient li faci arribar una nova proposta per acostar posicions, continua els passos a nivell judicial.   L'objectiu és […]

Darreres Notícies

L'Obreria de Santa Cristina tira endavant els tràmits per denunciar, en els jutjats, que la Generalitat vol incloure la finca costanera dins un Pla d'Espais d'Interés Natural (PEIN). Mentre l'entitat espera que la conselleria de Medi Ambient li faci arribar una nova proposta per acostar posicions, continua els passos a nivell judicial.

 

circo de las estrellas

L'objectiu és disposar d'aquesta via, per si fallen les negociacions, segons ha explicat el president i obrer major, Salvador Palaudelmàs. Destaca que no volen que la judicial sigui “la via definitiva” per solucionar l'inclusió de Santa Cristina dins un espai protegit, però argumenta que tampoc volen tancar portes.

 

Recordem que l'Obreria rebutja que el paratge, el més preuat per als lloretencs, formi part d'un ens extern, que no depèn de l'entitat. El motiu és que tem perdre capacitat de gestió i d'autonomia, després de segles tenint cura de Santa Cristina, un dels pocs espais costaners i naturals que queden a la costa lloretenca i, per extensió, al litoral gironí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist