18 C
Blanes

Avancen els tràmits per a disposar de dos parcs urbans

Les empreses que vulguin convertir el Turó d'en Buc i Can Ribalaigua en parcs urbans, ja poden presentar les seves propostes a l'ajuntament. Es valorarà la seva experiència, la seva capacitat d'execució i també l'oferta econòmica que facin.   L'objectiu és transformar els dos espais en veritables pulmons verds per als veins, en indrets d'esbarjo […]

Darreres Notícies

Les empreses que vulguin convertir el Turó d'en Buc i Can Ribalaigua en parcs urbans, ja poden presentar les seves propostes a l'ajuntament. Es valorarà la seva experiència, la seva capacitat d'execució i també l'oferta econòmica que facin.

 

circo de las estrellas

L'objectiu és transformar els dos espais en veritables pulmons verds per als veins, en indrets d'esbarjo i de trobada, segons el regidor de medi ambient en funcions, Josep Teixidor. Afegeix que l'empresa l'adjudicarària de les obres, que assumirà els dos projectes, haurà de tenir, sobretot, experiència i molta sensibilitat amb la natura.

 

El Turó d'en Buc és un indret gran. Es convertirà, a través del projecte d'adequació, en un parc recreatiu, que inclourà, senders, una zona de pícnic i un bar. En el cas de Can Ribalaigua, es tracta d'un projecte més social, del que destaca els horts urbans que conrearan veïns de Lloret.

 

Les empreses interessades en realitzar les obres poden presentar les pliques fins el 25 de juny. L'endemà s'obriran les propostes i ben aviat es decidirà a qui s'adjudica el projecte. L'ajuntament calcula que en uns vuit mesos estaran enllestits els treballs i el Turó d'en Buc i Can Ribalaigua seran, ja, parc urbans de Lloret. La previsió és fer-ne dos més a la vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist