26.4 C
Blanes

Avui comencen les obres del parquing de la sardana de Lloret

Fonts municipals apunten que cal aprofitar la temporada d’hivern per començar aquestes obres tant esperades i que l’equip de govern considera imprescindibles per tal de resoldre el dèficit d’aparcament que hi ha al centre de la vila, així com iniciar el projecte de remodelació de la primera línia de mar. El regidor de planificació urbanística, […]

Darreres Notícies

Fonts municipals apunten que cal aprofitar la temporada d’hivern per començar aquestes obres tant esperades i que l’equip de govern considera imprescindibles per tal de resoldre el dèficit d’aparcament que hi ha al centre de la vila, així com iniciar el projecte de remodelació de la primera línia de mar.

El regidor de planificació urbanística, Josep Valls, ha destacat que es tracta d’un projecte de vital importància i per això, les obres comencen avui mateix, s’aturaran per Setmana Santa i continuaran fins arribar a l’estiu quan quedaran parades fins a la tardor. El consistori preveu tenir-les acabades a finals del 2008. 

circo de las estrellas

Tot i això són unes obres que causaran molèsties als veïns ja que des d’avui mateix no es podrà estacionar el Parquing de la Sardana. El regidor ha demanat a més que es retirin els vehicles amb la màxima celeritat possible. L’aparcament subterrani tindrà una capacitat per a 257 vehicles i compta amb un pressupost de més de 200 milions d’euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist