18 C
Blanes

Avui es presenta a Lloret la Plataforma per la Pau

Avui es presenta a Lloret la “Plataforma per la Pau”. L’entitat es va crear fa quatre anys amb el nom “Aturem la Guerra” i ara es torna a reactivar. Ara per ara, compta amb pocs membres però la seva idea és aconseguir noves adhesions, sobretot dels joves del municipi.   Amb aquesta finalitat, ha organitzat […]

Darreres Notícies

Avui es presenta a Lloret la “Plataforma per la Pau”. L’entitat es va crear fa quatre anys amb el nom “Aturem la Guerra” i ara es torna a reactivar. Ara per ara, compta amb pocs membres però la seva idea és aconseguir noves adhesions, sobretot dels joves del municipi.

circo de las estrellas

 

Amb aquesta finalitat, ha organitzat per aquest vespre una xerrada informativa, que porta per títol “La Pau és possible”. La conferència anirà a càrrec d’Eugeni Barquero, membre de la Fundació per la Pau, que parlarà sobre un món sense guerres.

 

La xerrada tindrà lloc a la sala de plens de l’ajuntament a partir d’un quart de nou del vespre. I la Plataforma per la pau ha programat un altre acte per dissabte. Consisteix en un minut de silenci per commemorar els quatre anys de les grans manifestacions organitzades arreu del món en contra de la guerra a l’Iraq.

 

Per posar-se en contacte amb l’entitat, ho poden fer per correu electrònic a l’adreça següent: [email protected]. O bé al telèfon mòbil: 646 96 36 85.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist