22 C
Blanes

Baixen els delictes a l’estiu a Lloret de Mar

El nombre de delictes ha baixat aquest estiu a Lloret, ho diu l'alcalde Xavier Crespo, que no dóna xifres absolutes, sinó aquests percentatges, entre un 10 i un 13% menys que l'any passat pel que fa a delictes, robatoris i faltes, un descens que es valora molt positivament des de l'ajuntament. Fonts municipals atribueixen la disminució […]

Darreres Notícies

El nombre de delictes ha baixat aquest estiu a Lloret, ho diu l'alcalde Xavier Crespo, que no dóna xifres absolutes, sinó aquests percentatges, entre un 10 i un 13% menys que l'any passat pel que fa a delictes, robatoris i faltes, un descens que es valora molt positivament des de l'ajuntament.

Fonts municipals atribueixen la disminució del nombre de delictes a noves estratègies policials i a la col·laboració del sector privat, tant el d'allotjament com el de l'oci nocturn. Tot plegat fa, segons Crespo, que la seguretat hagi millorat aquest estiu a Lloret, on també ha millorat l'ordre públic.

circo de las estrellas

L'assignatura pendent són els sorolls, segons reconeix el mateix alcalde, que molesten els veïns que volen dormir i que causen els turistes a les nits.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist