25.6 C
Blanes

Balanç positiu de SOS Lloret en el seu 3er aniversari.

La plataforma SOS LLORET arriba al seu tercer any de vida. Ho celebra aquest dissabte, 15 de juliol, amb una festa que s'adreça als més joves. Després de 3 anys de campanyes i activitats a favor de la preservació del territori, l'entitat fa un balanç positiu. Considera que ha aconseguit diverses fites, com la salvaguarda […]

Darreres Notícies

La plataforma SOS LLORET arriba al seu tercer any de vida. Ho celebra aquest dissabte, 15 de juliol, amb una festa que s'adreça als més joves. Després de 3 anys de campanyes i activitats a favor de la preservació del territori, l'entitat fa un balanç positiu.

circo de las estrellas

Considera que ha aconseguit diverses fites, com la salvaguarda de Sant Quirze, Costa Marcona i Cala Banys, 3 paratges de gran valor natural. També ha fet públic el traçat de l'autopista i ha demanat força canvis en el nou pla general d'urbanisme de Lloret. Un portaveu de l'entitat ecologista, Jordi Palaudelmàs, destaca que, en aquests 3 anys, només els ha mogut l'interès per preservar el municipi.

En motiu del tercer aniversari de SOS LLORET, el 15 de juliol està prevista aquesta festa que, com dèiem, va dedicada als més joves. El motiu és que ells són el futur, són aquella generació que d'aquí a uns anys heretarà un Lloret que la plataforma espera que no estigui massificat.

De fet, tothom està convidat a la festa, que s'emplaça dissabte a la tarda a la plaça de l'església. Entre altres activitats, hi haurà jocs infantils, com una cucanya, i una xocolatada popular.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist