21.8 C
Blanes

Blanes treu importància a les queixes de Lloret pel PEIN de Pinya de Rosa.

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, treu importància a les queixes de Lloret perquè el paratge de Santa Cristina forma part d'una zona PEIN amb nom de Blanes, com és el PEIN Pinya de Rosa. Josep Marigó ha dit que no vol entrar en discussions territorials i que l'important és que s'hagin preservat els terrenys, tant […]

Darreres Notícies

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, treu importància a les queixes de Lloret perquè el paratge de Santa Cristina forma part d'una zona PEIN amb nom de Blanes, com és el PEIN Pinya de Rosa. Josep Marigó ha dit que no vol entrar en discussions territorials i que l'important és que s'hagin preservat els terrenys, tant els situats al terme de Lloret com al de Blanes.

Josep Marigó ha explicat que Blanes va demanar que l’espai a protegir al voltant de la finca Pinya de Rosa s'ampliés i que inclogués més hectàrees del terme blanenc. Però assenyala que ha estat la Generalitat qui va decidir incorporar el paratge lloretenc de Santa Cristina dins el PEIN de Pinya de Rosa. Com que el nom d'aquest PEIN és Blanes i no Lloret, des del municipi hi hagut queixes tant de l'ajuntament com de l'obreria que gestiona la finca de Santa Cristina.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist